Boom-bada-boom! Gandesc din nou si... iese fum

luni, septembrie 18, 2006

I, robot


De ce naiba n-am putut sa-l fac sa priveasca in lateral? Si i-am mai facut si ochii rosii... Ce nebun!

15 comentarii:

Anonim spunea...

nimic de atata timp?
o poza,un rand,ceva...

Anonim spunea...

sunt de aceeasi parere... cand mai postezi ceva nou?

Anonim spunea...

nimic nou? :(

Anonim spunea...

oaaaaa !!

Anonim spunea...

ok. d c nu ai mai postat nimic d atata amar d vreme?? ai vrut sa-ti simtim lipsa?:p ei bine, ti-am simtit lipsa destul!!!! vrem posturi noi!!!!!!!!! :)

Anonim spunea...

se roaga lumea de tine sa faci un lucru bun si tu ne ignori?
scrie ceva pentru fani!!

Anonim spunea...

cred ca, de fapt, nu ne mai vrei drept fani, nu`i asa?

Anonim spunea...

da-mi mie blogul tau ca scriu eu pe el, mi-e lene sa-mi fac altul.

Anonim spunea...

te-ai gandit, iti dau bani pe el.
si dupa ce mi-l dai imi asum tot ce ai scris. OK?

Anonim spunea...

consider tacerea ta drept o acceptare a propunerii.
de acum toata lumea sa vorbeasca cu mine:Fratux!!!!!!!!!!!

admin spunea...

nice blog

please visit my new blog :

http://healthtodayonline.blogspot.com/

Anonim spunea...

Salut!As dori sa va recomand primul portal de muzica folk din Romania unde se pot gasi stiri din lumea folkului, recnzii, lansari, muzica buna, clipuri, forum unde se pot discuta diverse subiecte legate desigur tot de folk. Deci http://www.foreverfolk.com

Anonim spunea...

felicitari pentru blog. l-am citit pentru prima oara, dar mi s-a parut chiar tare. mai scrie si tu cate ceva, sa-l duci mai departe

sázkové kanceláře spunea...

great story.Nice shots

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!