Boom-bada-boom! Gandesc din nou si... iese fum

luni, septembrie 18, 2006

Din pensula

Cata placere gaseam in desen... Si cum ma incurajau cu totii. Dar n-a fost sa fie!

Am fost atras usor de partea intunecata a vietii, de munca si de distractii ieftine, de comercial sub toate formele lui, de banalitate si mediocritate, ca acum sa ajung, in mare parte, un produs indiferent.

Sunt ani de cand n-am mai desenat... Ani de cand buricele degetelor mele nu s-au mai murdarit involuntar in vopsea. Ani de cand biroul meu sta nepatat. Pensulele s-au uscat de mult. Cred ca si uleiurile zac undeva intr-un dulap, fara urma de speranta ca vor mai vedea vreodata albul panzei.

Am renuntat la chestia asta asa usor. Oricum n-as fi avut nici un viitor ca pictor. Si oricum n-am desenat niciodata pentru altii si mereu am facut-o numai pentru mine. Am castigat ceva in schimb? Nu! Poate numai niste timp liber pe care il prapadesc in fata calculatorului, dormind sau la o bere cu amicii. Cu ce folos?

Un comentariu:

Fundatia Dacia spunea...

TE PROVOCĂM LA CONCURS! :)

Scrie un articol pentru ţară şi câştigă:
3000 RON (Marele premiu)
2000 RON (Premiul al II-lea)
1000 RON( Premiul al III-lea)

În plus, te chemăm să-ţi oferim premiul la BRAŞOV!


· De data asta nu mai ai o scuză!
· De data asta Fundaţia Dacia te provoacă "să fii român" şi te introduce în mijlocul acţiunii!

Compune un text pe tema evenimentelor organizate in Brasov pe 1 Decembrie şi arată-ne ce simţi! Exprimă-ţi frustrarea, iubirea de ţară, deznădejdea sau bucuria. Fă un lucu memorabil pentru ţară şi noi te premiem.

Arată-ne că eşti român şi te chemăm la Braşov de 1 Decembrie, ca să sărbătorim împreună! Eşti convins că eşti în stare să câştigi concursul? Ia cu tine şi un prieten şi lasă-ne pe noi să ne ocupam de cazare şi masă!

Dacă doreşti să te înscrii în concurs, trimite-ne datele tale (nume, prenume, adresă e-mail, adresă blog personal, precum şi linkul către articolul deja postat pe blogul tău, articol ce va fi automat înscris în concurs) pe adresa: concurs.dacia@gmail.com.
Concursul se desfasoara pe perioada 17-28 noiembrie, asa ca GRABESTE-TE!!! Monitorizarea va începe din momentul în care primim mailul tău. Ulterior, vei primi un mail de confirmare a înscrierii în concurs, precum şi informaţii suplimentare privind evenimentele despre care va trebui să scrii. Cu cât scrii articolul mai repede, cu atât îţi cresc mai mult şi şansele de a câştiga unul din cele 3 premii. Asta dacă vrei premii!:)
Regulamentul concursului îl poţi citi pe site-ul www.daciajurnal.ro.

NU UITA: TEMA ESTE IMPUSA (EVENIMENTELE DIN BRASOV), IAR PERIOADA IN CARE SE DESFASOARA CONCURSUL ESTE 17-28 NOIEMBRIE!

Pentru orice alte informaţii suplimentare sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la adresa: concurs.dacia@gmail.com

Aşteptăm mailul tău pentru înscriere!
Echipa Dacia.

*Notă: Promovăm originalitatea. Orice tentă de plagiat găsită în creaţiile trimise vor descalifica automat participantul fără drept de reintrare în concurs.