Boom-bada-boom! Gandesc din nou si... iese fum

vineri, septembrie 08, 2006

IV. 2 B, X NOT 2 B: Answers !?

Stiu ca ma pregateam sa vorbesc despre scopul omului in viata si despre cel al lumii in care exista... Voi face insa o paranteza...

Am pus o intrebare pe Yahoo! Answers... Nu ma asteptam sa aflu adevarul. Doream doar sa vad ce cred oamenii despre acest lucru... Eram sigur ca au pareri, si cateva dintre parerile lor chiar m-au pus pe ganduri sau... m-au distrat.

Intrebarea mea: Lumea asta este reala? Sau e doar o iluzie?

  • Mason_cr: Iluzia acestei lumi e reala, si ceea ce este real e numai o iluzie a propriilor noastre ganduri. (What???)
  • Angelito_g: Daca tu esti real, atunci si lumea e reala. Daca tu crezi ca e o iluzie, acum visezi. (Deci, ce fac pana la urma? Hotaraste-te! Existenta lumii chiar nu depinde de mine. )
  • Enochiansorcerer: Conteaza? Pana la urma tot te duci la munca... (Nu gandim in planul care trebuie dar ma declar amuzat!)
  • Candee: Huh? !!!!! (Sa repet?)
  • Tony_s1944: Daca lumea asta e o iluzie, atunci la fel este si substanta intrebarii tale. Si daca as incerca sa te scot din ceata, n-as face decat sa intarzii la munca si as putea fi concediat pentru a ma trezi in THE REAL WORLD. La revedere, pentru ca nu-mi pot pierde salariul care sigur ti-ar parea o iluzie daca ai vedea cat e de mare... (Ha, ha! You, funny guy!)
  • Tony_s1944 (tot glumetul de mai sus): Marea iluzie din Rusia Sovietica – Muncitorii se faceau ca muncesc iar statul se facea ca ii plateste. (Vechi bancul! Da’ bun!)

Si cel mai bun raspuns, dupa mine...

  • Eitemad_eitemad: Renunta la cele cinci simturi ale tale si vei descoperi adevarul acestei lumi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cand iubesti o persoana din lumea asta cum ai vrea sa fie,reala sau ireala?

Ovidiu spunea...

Reala! Dar nu am nici o garantie ca va fi...
Sunt subiectiv si iau apararea lumii pentru ca fac parte din ea. Cum as putea altfel sa o descopar obiectiv? N-am nici un fel de idee. Nici un punct de pornire...
Vezi? N-am absolut nici un fel de sansa! Sunt sortit sa ma conformez... Sa ma complac! Lupta e inutila!